Lansing 20 jaar specialist in Telecom

Het volgende bericht heeft is in de Veenendaalse krant verschenen:

 
Jan Roks bij Lansing (2256 x 1500)

Lansing ICT & Telecom: partner in verbinden


Communiceren met de toekomst. Het dagelijkse motto van het bevlogen team van Lansing ICT & Telecom. Het Veenendaalse bedrijf bestaat twintig jaar, en wil dat graag delen. Het bedrijf is uw specialist in het leveren van maatwerkoplossingen op het gebied van telecom en automatisering in de regio Midden-Nederland. Lansing staat met zijn eigen serviceafdeling ten alle tijden voor u klaar.

,,De roots van ons bedrijf liggen in het Overijsselse Twente. Hier richtte grondlegger Teunis Lansing het bedrijf op”, vertelt bedrijfsleider Marcel Eggink. Het gaat goed met Lansing! In de loop van de jaren is de onderneming flink gegroeid en op den duur naar de huidige plek in Veenendaal verhuisd.  ,,Teunis Lansing werkt nog wel in het bedrijf mee maar niet meer fulltime.” Het resultaat na 20 jaar mag er zijn: een excellente dienstverlener die op een transparante wijze de klant ontzorgt op het gebied van connectiviteit. Van eenvoudig tot complex, beginnend bij de informatievoorziening vooraf, tot en met de end-of-life-cycle begeleiding. Van verkoop, technische kennis tot een volwaardig ingerichte backoffice. ,,Een van onze medewerkers en ‘man van het eerste uur’, Jan Roks, werkt hier nog steeds en staat u bij met raad en daad”, benadrukt Eggink. Sowieso zijn de medewerkers allemaal gespecialiseerd in communicatie oplossingen voor de zakelijke markt. ,,Al onze service engineers zijn volledig Siemens/Unify Professional gecertificeerd.”

Expertise

Lansing levert diensten aan een breed scala aan bedrijven en instellingen. Van zorginstellingen, industrie (bedrijven tot 500 medewerkers), overheidsorganen tot het MKB. ,,Zo werken wij met plezier voor Jan Zandbergen en Olenz Notarissen, maar verlenen ook diensten aan bv. stichting Focwa Schadeherstel in Woerden. De kern is dat we dag in dag uit klaar staan met onze expertise zodat u de handen vrij heeft om te ondernemen en diensten te leveren.”

Trends

Al met al is Lansing ICT & Telecom een moderne speler dat van alle markten thuis is op het gebied van verbinden en communiceren. ICT & Telecom oplossingen in de breedste zin des woords: van telefoontoestellen, headsets, telefooncentrales en telefonie oplossing en ‘in the cloud’ tot werkplekken voor een vaste prijs per maand. Door de snelle ontwikkelingen in de ICT en telecom markt, krijgen vooral trends alle aandacht. Eggink noemt een voorbeeld: ,,Als een bestaande installatie moet worden aangepast of compleet vervangen, moet je deze installatie eerst begrijpen om de vertaalslag naar de veranderde wensen van de klant te kunnen maken.” Daarom zijn langdurige relaties met klanten een van de successtory’s van Lansing. ,,Doordat we elkaar kennen, herkennen we direct hun behoeften en wensen. Dat is onze kracht en meerwaarde.”

Lansing ICT & Telecom.
Kruisboog 45,
3905 TE Veenendaal.
Telefoon: 0318-547666.

Geef uw reactie

Uw email adres wordt niet getoond