MF Telecom

Lansing heeft een eigen platform bij MF Telecom. MF Telecom is als provider bij de ACM geregistreerd. Dit betekent dat aan alle wettelijke- en kwaliteitseisen wordt voldaan. Doordat het telefonieplatform in eigen beheer is, kan Lansing klanten snel en flexibel van dienst zijn. Daarnaast is het platform volledig digitaal waardoor de kosten een stuk lager zijn dan bij traditionele aanbieders van telefonie. Hierdoor kunnen klanten van Lansing direct besparen op hun belkosten.

SIP Trunking

SIP Trunks zijn de spraakkanalen die nodig zijn voor spraak over IP (VoIP). Het is de opvolger van ISDN. Met SIP Trunks kunt u gebruik maken van een traditionele telefooncentrale met alle bekende voordelen en toch profiteren van de kwaliteit en lagere kosten van VoIP. Omdat de verbinding digitaal is, zullen de gesprekken helderder en van top kwaliteit zijn. Met name in onderlinge digitale gesprekken (steeds groter wordende groep) zal dit duidelijk hoorbaar/merkbaar zijn.

Cloud Telefonie

Veel organisaties plaatsen hun servers tegenwoordig in de cloud omdat dit flexibel is en er geen beheer nodig is. Cloud telefonie (ook wel hosted telefonie genoemd) van MF Telecom biedt precies deze voordelen.

Bij Cloud Telefonie van MF Telecom heeft u geen eigen fysieke telefooncentrale meer nodig. De centrale staat in een datacentrum en wordt via internet benaderd. U hoeft dus geen gebruik meer te maken van uw oude analoge of ISDN lijnen, maar u kan uw internetverbinding gebruiken. Dit maakt onze oplossing enorm flexibel en volledig locatie-onafhankelijk. U kunt uw IP-telefoontoestel op iedere beschikbare internetverbinding aansluiten, zodat u overal en wanneer dan ook via het zelfde telefoonnummer kunt bellen of gebeld kan worden. Ideaal voor het nieuwe werken!

 

logo-mf-telecom