Nieuws

Werkplekbeheer

Posted by | Geen categorie | No Comments

Lansing ICT & Telecom is op dit moment bezig met het testen en optimaliseren van de processen in werkplekbeheer. Dit zal op korte termijn als service aangeboden gaan worden. Heeft u interesse om mee te doen als testcase? neem dan contact met ons op!

Telefoniestoring verholpen

Posted by | Geen categorie | No Comments

Woensdagochtend 6 januari is er een storing opgetreden bij enkele Hosted Nexxt-centrales. Onze technici hebben vrijwel direct geconstateerd dat het probleem lag bij de telefonieprovider.

In goede samenwerking en na uitgebreide testen is de oorzaak ontdekt. De technische ontwikkelaars van de telefonieprovider hebben het probleem vervolgens opgelost.

Lansing ICT & Telecom krijgt hierover een zogenaamde RFO (Reason For Outage) waarin de oorzaak van het probleem nader wordt toegelicht en welke maatregelen er zijn genomen om een herhaling in de toekomst te voorkomen.

Telfort Zakelijk stopt

Posted by | Informatie, Telecom | No Comments

In de afgelopen jaren was mobiele (en soms ook hosted) telefonie van Telfort Zakelijk voor veel organisaties een voordelige keus.

Vanaf 1 mei kunnen helaas geen nieuwe Telfort abonnementen meer worden afgesloten. Dit betekent dat bestaande klanten langzaam uitgefaseerd gaan worden, en over moeten naar een andere partij.

Uiteraard probeert KPN om alle oude Telfort klanten over te nemen. Dit is echter niet voor iedereen de meest voordelige of best passende optie.

Lansing ICT & Telecom adviseert u graag wat te doen met uw bestaande Telfort aansluiting. Neem hiervoor contact op via sales@lansing.nl of via 0318-547666.

telfort zakelijk stopt

Lansing ICT & Telecom start glasvezelinitiatief voor bedrijventerreinen Nijverkamp en het Ambacht in Veenendaal

Posted by | Geen categorie | No Comments

De bedrijfszekerheid van organisaties hangt steeds meer af van een snelle en stabiele internet verbinding. Glasvezel is hierin de meest moderne, snelle en stabiele techniek. Veel bedrijventerreinen zijn hier alleen nog niet op aangesloten.

Lansing ICT & Telecom gaat daarom in de komende maanden alle bedrijven in bedrijventerrein Nijverkamp en het Ambacht proberen aan te sluiten op deze verbinding van de toekomst.

Dit doen we door middel van een vraagbundelingstraject waarin er al een 100/100 zakelijke premium glasvezelverbinding kan worden afgenomen voor €149 per maand. Daarnaast is een supersnelle 1000/1000 verbinding slechts €199 per maand! Ook zijn de eenmalige graafkosten tijdens deze actie slechts €225.

Kijk op www.veenendaalglasvezel.nl voor meer informatie of neem direct contact op via sales@lansing.nl, 0318-547666.

Houd daarnaast uw voordeur in de gaten, want we komen bij u langs!

veenendaal-ambacht-nijverkamp-lansing

De voordelen van de wachtrij voor kleine ondernemingen

Posted by | Telecom, Telefooncentrale | No Comments

Veel ondernemers associëren een wachtrij met klant-onvriendelijke overheidsorganisaties waar mensen tot soms wel een half uur moeten wachten terwijl ze elke 30 seconden te horen krijgen hoeveel wachtenden er nog voor hen zijn. Toch klopt dit beeld niet helemaal.

Juist voor kleine ondernemers is een (simpele) wachtrij vaak een mooie oplossing. Met deze functionaliteit wordt namelijk direct inzichtelijk gemaakt hoe lang de gemiddelde klant moet wachten totdat hij/zij geholpen wordt. Ook wordt het hiermee makkelijker om te analyseren op welke momenten het vaak druk of juist wat rustiger is aan de telefoon.

Door dit inzichtelijk te maken, wordt het makkelijker om hierop in te spelen en zal de klanttevredenheid enorm verhogen! Daarnaast is het voor veel klanten die ons NEXXT systeem gebruiken helemaal gratis!

Neem contact op via 0318-547 666 voor een vrijblijvende uitleg en prijsopgave voor uw organisatie.

ACTIE APRIL Telfort Zakelijk

Posted by | Telecom | No Comments

Heeft u voldoende aan 6GB data en onbeperkt belminuten/sms? Dan is dit de actie voor u!
Samen met Telfort Zakelijk bieden wij dit abonnement aan voor maar €26,84 per maand, exclusief BTW.

Bij 1 tot 10 aansluitingen ontvangt u éénmalig een cashback van €50,00 per aansluiting. Vanaf 10 aansluitingen zal de cashback nog hoger zijn.

Deze actie geldt alleen voor een 2-jarig abonnement en is geldig t/m 30 april 2019, wees er dus snel bij!

Benieuwd naar de voorwaarden? Mail dan geheel vrijblijvend naar mobiel@lansing.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0318-547666.

Nieuwe versie van myPortal @Work voor Unify telefooncentrales

Posted by | Telecom, Telefooncentrale | No Comments
myportal-lansing

Met de laatste update van de Unify telefooncentrale is ook de myPortal app vernieuwd. Door deze vernieuwing kunt u als gebruiker direct vanaf uw PC bellen en gebeld worden, zonder dat daar een vast telefoontoestel voor nodig is!

Er is onder de motorkap technisch veel verbeterd, waardoor zowel de gebruiksvriendelijkheid als het gebruikersgemak van de app enorm zijn verhoogd.

De nieuwste myPortal app is al beschikbaar vanaf € 93,50 euro excl. BTW.

Neem contact op via sales@lansing.nl voor een vrijblijvend aanbod!

Yealink introduceert nieuw luxe receptietoestel met touch screen

Posted by | Telecom | No Comments

Nadat mobiele telefoons en laptops de laatste jaren steeds meer overgaan naar schermen met touchscreen bediening, is het nu de beurt aan de receptietoestellen. Het nieuwste model receptietoestel van Yealink draait, net als veel mobiele telefoons, op Android en heeft een touchscreen van 1024 x 600 pixels. Het toestel ziet er enorm strak en modern uit en maakt het werk ook nog eens een stuk sneller en intuïtiever. Om deze introductie van dit nieuwe toestel te vieren bieden wij u tot 1 maart 2019 een introductiekorting van 10% aan, waardoor het toestel tijdelijk slechts € 324,00 (ex. BTW) kost. Grijp deze kans: stuur een email naar info@lansing.nl of bel naar 0318-547 666.

Einde ISDN in deze zomer

Posted by | Telecom | No Comments

Het komt nu echt dichtbij; telefonie verbindingen over ISDN worden in september 2019 uitgefaseerd. Dit betekent, wanneer u nog een oude telefooncentrale met ISDN heeft, u in het komende jaar over moet stappen naar VoIP telefonie. Lansing ICT & Telecom kan u adviseren welke VoIP oplossing het beste bij uw situatie past, zodat u nooit te veel betaalt en toch van alle door u gewenste telefonie functies gebruik kunt maken. Bel Robert of Erik op 0318-547 666 voor een vrijblijvend advies!