Lansing ICT & Telecom is een excellente dienstverlener die op een transparante wijze de klant ontzorgt op het gebied van connectiviteit, van eenvoudig tot complex, beginnend bij de informatievoorziening vooraf tot en met de end-of-life-cycle begeleiding
U wordt in iedere stap van het proces (sales t/m operations en nazorg) geïnformeerd dat u begrijpt wat op ieder moment de opties zijn. Dat geeft inzicht in onze scherpe voorstellen en alle benodigde acties.
U heeft uw connectiviteit helemaal onder controle dankzij Lansing ICT & Telecom.
Lansing ICT & Telecom is meer dan 20 jaar specialist in het leveren van maatwerkoplossingen op het gebied van telecom en automatisering in de regio Midden-Nederland.

Wij leveren onze diensten aan ondermeer zorginstellingen, de industrie, overheidsorganen en het MKB.

De roots van ons bedrijf liggen in het Overijsselse Twente, in 1992 is hier het specialistisch telecombedrijf door Teunis Lansing opgericht. In de loop der jaren is de onderneming flink gegroeid en op den duur naar Veenendaal verhuisd alwaar wij nog steeds gevestigd zijn.

Onze medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Zo zijn bijvoorbeeld al onze service engineers ondermeer volledig Unify gecertificeerd. Mede hierdoor zijn wij Professional Unify Partner. Dit houdt in dat wij hoogwaardige Unify communicatie oplossingen kunnen bieden, bestaande systemen onderhouden en collega bedrijven kunnen ondersteunen.

Naast alle communicatievormen zijn flexibiliteit, efficiëntie en veiligheid een belangrijk onderdeel geworden van het hedendaags werkproces, daardoor is integratie met en koppeling van diverse ‘third party’ oplossingen een must geworden.Thuis of op afstand werken is ook een onderdeel geworden van het nieuwe werken, hiervoor bieden wij ondermeer geschikte verbindingen en videoconferentie.

Onze oplossingen kunnen worden, of zijn, voorzien van specifieke software en diverse integratie mogelijkheden bijvoorbeeld met Microsoft Outlook.

Ook kunnen diverse veiligheidsoplossingen geboden worden als bediening van intercom, toegangshekken, slagbomen, schuifdeuren etc. Daarnaast kan bijvoorbeeld persoonsbeveiliging in de vorm van draadloze telefoontoestellen voorzien van paniekknop, no-movement en mandown alarmen (buiten bewust zijn) aanvullende veiligheid bieden voor mensen die werken in een risicovolle omgeving. Op deze toestellen kunnen ook alarmen ontvangen worden van collega’s in nood en/of technische installaties (proces monitoring en sturing).

Dankzij ons maatwerk, kunnen we zowel (middel)grote als kleine organisaties uitstekend voorzien van diverse oplossingen ongeacht het aantal vestigingen of specifieke wensen.
Hoe bereikbaar uw bedrijf, organisatie of instelling ook is, het kan voorkomen dat uw medewerkers juist net in gesprek zijn als er een volgende gesprekspartner belt. In dit geval bieden wij diverse oplossingen als Music On Hold (wachtmuziek) of juist een soms nog onbekend fenomeen; Marketing On Hold.

Marketing On Hold is studiomuziek (om de juiste sfeer en rust te creëren) voorzien van een zogenaamde Voice Over (studio stem) welke de informatie die u graag uw gesprekspartners wilt geven op het moment dat zij niet direct te woord gestaan kunnen worden.

Mocht u meer informatie willen of zou u graag een afspraak maken, neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wat doen wij?

Telefonie

 • Advies
 • Beheer
 • Leveren, installatie & onderhoud van:
  • Mobiel
  • Traditionele vaste telefonie
  • Vast – mobiel integratie
  • VOIP
  • Hosted Cloud oplossingen
  • Verbindingen
  • Database koppelingen
  • Koppeling van vestigingen

ICT

 • Advies
 • Beheer incl. servicedesk advies
 • Leveren en installeren ICT infrastructuur oplossingen
 • Contractbeheer