End of Support?

U bent mogelijk in het bezit van een Siemens telefooncentrale. Dit zeer stabiele platform biedt voor veel bedrijven de ideale oplossing op het gebied van telefonie. Graag willen wij u informeren over het feit dat Unify deze systemen niet meer ondersteunt sinds 31 juli 2015, zowel op hardware als op software niveau. Dit betekent overigens niet dat u niet meer kunt bellen.

Mocht u in de nabije toekomst problemen krijgen met hard- en software, dan zijn er moeilijk vervangende onderdelen te verkrijgen. Uiteraard heeft Lansing ICT & Telecom door haar lange ervaring met Unify/Siemens een groot aantal reserve onderdelen op voorraad, deze voorraad is echter eindig.

Hoe verder?

We willen u via deze weg ook informeren dat de telefoniebranche een grote innovatieslag heeft gemaakt afgelopen jaren. Zo worden centrales veelal in de ‘cloud’ gezet, waardoor u enkel een internetlijn en toestellen nodig hebt om te kunnen telefoneren. Hier zit ook een ander kostenmodel achter. Zo betaalt u geen aanschafkosten meer voor een centrale; deze is immers in beheer bij een ander partij. U betaalt een bedrag per maand per toestel/gebruiker.

Wij willen wij u erop attenderen dat Lansing ICT & Telecom een Professional partner van Unify is. Dit is een beloning vanuit Unify door onze grote kennis op het gebied van deze telefoniesystemen.

Doordat we ervaring hebben met zowel traditionele telefooncentrales als cloud telefonie, zijn we een veelzijdige partner op het gebied van telefonie. Om onze kennis en kunde met u te delen willen wij u vragen komende tijd na te denken wat veranderingen in de telefonie technieken betekent voor uw bedrijf en uw manier van communiceren en telefoneren.

Voorbeelden

Hieronder treft u een aantal Siemens telefooncentrales waarop wij mogelijk nog tijdelijk support kunnen verlenen:

hipath-540-klein

HiPath 540 (maximaal 12 werkplekken)

Speciaal voor de behoefte van startende ondernemingen en thuiswerkers (SOHO-markt), biedt de HiPath familie het compacte HiPath 500 serie ISDN-communicatiesysteem. Dit systeem biedt efficiënte communicatiefuncties voor maximaal 12 werkplekken en beschikt over 2 ISDN2-netlijnaansluitingen alsmede een optionele LAN-interface voor het beheer op afstand via IP. Op het HiPath 500 serie systeem kunnen naast analoge telefoontoestellen en faxapparaten ook comfortabele digitale optiPoint toestellen en draadloze handsets worden aangesloten.

hipath-540-klein

HiPath 580 (maximaal 12 werkplekken)

Speciaal voor de behoefte van startende ondernemingen en thuiswerkers (SOHO-markt), biedt de HiPath familie het compacte HiPath 500 serie ISDN-communicatiesysteem. Dit systeem biedt efficiënte communicatiefuncties voor maximaal 12 werkplekken en beschikt over 2 ISDN2-netlijnaansluitingen alsmede een optionele LAN-interface voor het beheer op afstand via IP. Op het HiPath 500 serie systeemkunnen naast analoge telefoontoestellen en faxapparaten ook comfortabele digitale optiPoint toestellen en draadloze handsets worden aangesloten.

hipath-1120_klein

Hipath 1120 (maximaal 12 werkplekken)

Siemens HiPath 1120
Compact modulair communicatiesysteem geschikt voor aansluiting op analoge en digitale ISDN2 netlijnen. Het HiPath 1120 basissysteem is standaard uitgerust met 2 analoge netlijnaanslutingen en 8 analoge toestelaansluitingen met CLIP. Het HiPath 1120 basissysteem kan worden uitgebreid met uitbreidings en optiemodules.


HiPath 3000 serie (maximaal 108 werkplekken)

De HiPath 3000 serie is een IP communicatiesysteem voor het MKB dat naadloos als communicatieserver in een IP-netwerk kan worden opgenomen. Dankzij talrijke innovatieve functies en mogelijkheden communiceert uw organisatie hiermee efficiënter.
HiPath 3000 biedt ondernemingen een krachtige communicatieoplossing die het serviceniveau naar klanten vergroot en uw kosten reduceert. Door het grote bedieningscomfort van de optiPoint telefoontoestellen worden uw human resources optimaal benut. De op maat gesneden werkplekken en oplossingen voor teams, secretariaten en branches verhogen de efficiency van uw onderneming.

hipath-3300-klein

Hipath 3300 (maximaal 108 werkplekken)

De HiPath 3300 in 19″ behuizing is bij uitstek geschikt om te worden geïntegreerd in uw IP omgeving. De compacte HiPath 3300 kenmerkt zich door flexibiliteit, uitbreidbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

hipath-3350%20klein

HiPath 3350 (maximaal 108 werkplekken)

De HiPath 3350 in wandbehuizing is bij uitstek geschikt om te worden opgenomen in uw bestaande communicatie omgeving. Daarnaast kan de HiPath 3350 uitstekend worden geïntegreerd in uw IP-infrasructuur. De compacte HiPath 3350 kenmerkt zich door flexibiliteit, uitbreidbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

hipath%203500%20klein

HiPath 3500 (maximaal 204 werkplekken)

De HiPath 3500 in 19″ behuizing is bij uitstek geschikt om te worden geïntegreerd in uw IP omgeving. De compacte HiPath 3500 kenmerkt zich door flexibiliteit, uitbreidbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

hipath-3550%20klein

HiPath 3550 (maximaal 204 werkplekken)

De HiPath 3550 in wandbehuizing is bij uitstek geschikt om te worden opgenomen in uw bestaande communicatie omgeving. Daarnaast kan de HiPath 3550 uitstekend worden geïntegreerd in uw IP-infrasructuur. De compacte HiPath 3550 kenmerkt zich door flexibiliteit, uitbreidbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

hipath%203800%20klein

HiPath 3800 (maximaal 500 werkplekken)

De HiPath 3800 in staande behuizing is bij uitstek geschikt om te worden opgenomen in uw bestaande communicatie omgeving. Daarnaast kan de HiPath 3800 uitstekend worden geïntegreerd in uw IP-infrasructuur. De modulair uitbreidbare HiPath 3800 kenmerkt zich door flexibiliteit, zijn vele mogelijkheden en een uitstekende prijs/prestatie verhouding.