Unify Circuit

Lansing ICT & Telecom is Professional OpenScape Business partner en Authorized Circuit partner van Unify.

Wie kent het ideaalplaatje niet waarin je thuis vanuit je luie stoel net zo makkelijk met je collega’s samenwerkt, brainstormt en je scherm deelt wanneer je in kantoor naast hem zit. In de praktijk zijn er maar weinig applicaties die dit ideaalbeeld waarmaken.
Unify/Siemens, al jaren een bepalend gezicht in de telefonie, heeft in de afgelopen periode Circuit gelanceerd. Omdat Circuit ontwikkeld is vanuit de telefonie onderscheidt het zich doordat het een focus heeft op bereikbaarheid en samenwerking.
Binnen Circuit is het wereldwijd samenwerken door het sturen van berichtjes, het delen van schermen, maar ook gewoon door te (video)bellen net zo makkelijk als overleggen met een collega die naast je zit. Bediening van het programma wijst zich door de herkenbare icoontjes vanzelf. Technisch gezien kan het programma gekoppeld worden met allerlei andere programma’s van verschillende leveranciers. Een ander pluspunt is dat het bellen binnen Circuit gemakkelijk gekoppeld kan worden met uw bestaande telefooncentrale en u hierdoor ook kunt besparen op uw (mobiele) belkosten.

Lansing ICT & Telecom is een van de eerste gecertificeerde resellers van Circuit binnen Nederland. “Circuit is een logische vervolgstap in onze strategie die al enkele jaren gefocust is op ‘Het Nieuwe Werken”, zegt Marcel Eggink bedrijfsleider Lansing ICT & Telecom. “We gebruiken het binnen ons bedrijf met veel succes op iPhones, Android telefoons, Mac en Windows computers.”

logo_circuit

Voor meer informatie over Unify Circuit kunt u hier contact met ons opnemen.