Zo maakt u als ondernemer veilig gebruik van openbare WiFi

Posted by | november 09, 2017 | ICT, Informatie | No Comments

Het voordeel van het nieuwe werken is dat we kunnen werken waar en wanneer we willen. Om werkdocumenten veilig te stellen is het verstandig om zorgvuldig om te gaan met openbare WiFi-verbindingen. Met de tips uit dit blog zorgt u ervoor dat uw tablet, smartphone en laptop goed beschermd zijn.

Lees meer

Beveiligingslek WiFi

Gebruikers van WiFi lopen sinds kort extra risico. Onlangs is het wereldwijd gestandaardiseerde protocol gekraakt. Dat maakt alle modems kwetsbaar voor kwaadwillenden. Daarom is het belangrijk dat u de beveiliging van uw modems, maar ook uw apparaten update. Extra maatregelen die u kunt nemen zijn:

  • Gebruik bij een laptop of computer bekabelde aansluiting als dat mogelijk is
  • Gebruik het 3G of 4G-netwerk in plaats van WiFi
  • Gebruik maken van websites met een SSL-, SSH- en TLS certificaat.
Meer informatie

Regel zelf uw bereikbaarheid

Wist u dat u van nog meer voordeel profiteert als u uw vaste telefonie combineert met uw mobiele telefonie? Wij bieden u de totaaloplossing voor al uw bedrijfscommunicatie met VastMobiel-in-1. Hiermee profiteert u van het gemak van flexibel bereikbaar zijn, één aanspreekpunt en één factuur.

Meer weten over VastMobiel-in-1

Wat zeggen klanten?

Door Hosted Telefonie en Mobiel te combineren, hebben we de bereikbaarheid van onze 100 vestigingen zelf in de hand. We wilden één contract voor al onze telefonie- en internetverbindingen. En voor al onze vestigingen een telefoonnummer met een lokaal netnummer, in plaats van een algemeen 088-nummer.

Lees het verhaal

 

 

  

Geef uw reactie

Uw email adres wordt niet getoond